Recipe Tips

Touche spécialeChauffer le gril. Garnir les craquelins selon les instructions de la recette et les mettre sur une plaque à pâtisserie. Les placer sous le gril, à 4 pouces de la source de chaleur, pendant 2 minutes ou jusqu’à ce que le fromage soit fondu.

186606

Nutrition Information

Nutrition per serving

  • Calories

    90

  • Lipides

    3.5g

  • Saturés

    1g

  • Acide gras trans

    0g

  • Cholestérol

    5mg

  • Sodium

    110mg

  • Glucides

    12g

  • Fibres

    2g

  • Sucres

    2g

  • Protéines

    2g

  • Vitamine A

    2%VQ

  • Vitamine C

    0%VQ

  • Calcium

    2%VQ

  • Fer

    6%VQ

Choose to eat safely!

Click here to learn more.

We are using cookies in order to facilitate your navigation. By continuing to navigate on this website or clicking on the close button you accept our policy regarding the usage of cookies. Read our Privacy Policy to learn more.