Recipe Tips

Savoir-faire Démouler les tartelettes aux fraisesGlisser délicatement un petit couteau bien aiguisé autour de chaque tartelette pour la détacher de la paroi du moule. Utiliser la pointe du couteau pour soulever délicatement chacune d'elles, en évitant de couper les côtés.

118276

Nutrition Information

Nutrition per serving

  • Calories

    180

  • Matières grasses

    8g

  • Matières grasses saturées

    5g

  • Cholestérol

    10mg

  • Sodium

    140mg

  • Glucides

    25g

  • Fibres alimentaires

    1g

  • Sucres

    17g

  • Protéines

    2g

  • Vitamine A

    4%VQ

  • Vitamine C

    25%VQ

  • Calcium

    0%VQ

  • Fer

    2%VQ

Choose to eat safely!

Click here to learn more.

We are using cookies in order to facilitate your navigation. By continuing to navigate on this website or clicking on the close button you accept our policy regarding the usage of cookies. Read our Privacy Policy to learn more.