Recipe Tips

Comment faire fondre le chocolat Briser le chocolat en carré; chauffer le chocolat dans un bol allant au four à micro-ondes, à puissance ÉLEVÉE, pendant 1 minute, en remuant toutes les 30 secondes. Poursuivre la cuisson jusqu’à ce que le chocolat soit entièrement fondu, en remuant toutes les 10 secondes.

320986

Nutrition Information

Nutrition per serving

  • Calories

    190

  • Lipides

    11g

  • Saturés

    5g

  • Cholestérol

    0mg

  • Sodium

    150mg

  • Glucides

    22g

  • Fibres

    1g

  • Sucres

    13g

  • Protéines

    2g

  • Vitamine A

    0%VQ

  • Vitamine C

    0%VQ

  • Calcium

    4%VQ

  • Fer

    6%VQ

Choose to eat safely!

Click here to learn more.

We are using cookies in order to facilitate your navigation. By continuing to navigate on this website or clicking on the close button you accept our policy regarding the usage of cookies. Read our Privacy Policy to learn more.