Recipe Tips

Savoir-faire – dissoudre la poudre pour geléeUtilisez une spatule en caoutchouc pour remuer la gelée après avoir ajouté l'eau bouillante. Remuez pendant au moins 2 minutes ou jusqu'à ce que la poudre pour gelée soit complètement dissoute.

Variante Ajoutez 1/4 tasse de noix de coco en flocons au 1/4 de tasse de chapelure qui reste avant de parsemer sur la couche de gelée.

85817

Nutrition Information

Nutrition per serving

  • Calories

    240

  • Lipides

    11g

  • Saturés

    7g

  • Cholestérol

    10mg

  • Sodium

    190mg

  • Glucides

    33g

  • Fibres

    1g

  • Sucres

    21g

  • Protéines

    2g

  • Vitamine A

    4%VQ

  • Vitamine C

    8%VQ

  • Calcium

    0%VQ

  • Fer

    8%VQ

Choose to eat safely!

Click here to learn more.

We are using cookies in order to facilitate your navigation. By continuing to navigate on this website or clicking on the close button you accept our policy regarding the usage of cookies. Read our Privacy Policy to learn more.