Recipe Tips

Écorce de chocolat aux canneberges et aux biscuitsOmettez le beurre d'arachide. Préparez les mélanges de chocolat et marbrez comme indiqué. Parsemez immédiatement et uniformément de 1/4 tasse de canneberges séchées. Réfrigérez 1 heure, puis brisez en morceaux comme indiqué.

97923

Nutrition Information

Nutrition per serving

  • Calories

    200

  • Lipides

    12g

  • Saturés

    7g

  • Cholestérol

    0mg

  • Sodium

    55mg

  • Glucides

    23g

  • Fibres

    2g

  • Sucres

    19g

  • Protéines

    2g

  • Vitamine A

    0%VQ

  • Vitamine C

    0%VQ

  • Calcium

    2%VQ

  • Fer

    6%VQ

Choose to eat safely!

Click here to learn more.

We are using cookies in order to facilitate your navigation. By continuing to navigate on this website or clicking on the close button you accept our policy regarding the usage of cookies. Read our Privacy Policy to learn more.