Recipe Tips

Plaisir en familleFabriquez des arbres de Noël au fromage et au pesto ! Coupez les tranches de fromage en deux, en diagonale. Tartinez le pesto sur les craquelins. Sur chaque craquelin, disposez 2 triangles de fromage de façon à rappeler un sapin. Décorez avec le poivron haché.

112146

Nutrition Information

Nutrition per serving

  • Calories

    120

  • Lipides

    7g

  • Lipides saturés

    3g

  • Cholestérol

    10mg

  • Sodium

    210mg

  • Glucides

    10g

  • Fibres alimentaires

    2g

  • Sucres

    0g

  • Protéines

    4g

  • Vitamine A

    4%VQ

  • Vitamine C

    8%VQ

  • Calcium

    8%VQ

  • Fer

    6%VQ

Choose to eat safely!

Click here to learn more.

We are using cookies in order to facilitate your navigation. By continuing to navigate on this website or clicking on the close button you accept our policy regarding the usage of cookies. Read our Privacy Policy to learn more.