Recipe Tips

Une Touche D'eclat Disposer deux bananes tranchées sur l'étage de pouding au chocolat avant de couvrir des autres étages.

Prenez de L'avanchePréparer la bagatelle comme indiqué, sans garnir de sirop. Réfrigérer jusqu'à 6 heures. Arroser de sirop juste avant de servir.

182794

Nutrition Information

Nutrition per serving

  • Calories

    250

  • Matières grasses

    11g

  • Matières grasses saturées

    6g

  • Cholestérol

    5mg

  • Sodium

    330mg

  • Glucides

    35g

  • Fibres alimentaires

    1g

  • Sucres

    23g

  • Protéines

    4g

  • Vitamine A

    4%VQ

  • Vitamine C

    0%VQ

  • Calcium

    6%VQ

  • Fer

    6%VQ

Choose to eat safely!

Click here to learn more.

We are using cookies in order to facilitate your navigation. By continuing to navigate on this website or clicking on the close button you accept our policy regarding the usage of cookies. Read our Privacy Policy to learn more.