Recipe Tips

Variante Étendez immédiatement la tartinade sur les craquelins (sans la réfrigérer), puis saupoudrez de 2 c. à soupe de parmesan râpé léger. Placez sur une plaque à pâtisserie et mettez au four à 350 °F de 2 à 3 min, le temps que la tartinade devienne chaude.

107327

Nutrition Information

Nutrition per serving

  • Calories

    80

  • Lipides

    4.5g

  • Lipides saturés

    1g

  • Cholestérol

    5mg

  • Sodium

    220mg

  • Glucides

    9g

  • Fibres alimentaires

    1g

  • Sucres

    2g

  • Protéines

    2g

  • Vitamine A

    2%VQ

  • Vitamine C

    6%VQ

  • Calcium

    4%VQ

  • Fer

    4%VQ

Choose to eat safely!

Click here to learn more.

We are using cookies in order to facilitate your navigation. By continuing to navigate on this website or clicking on the close button you accept our policy regarding the usage of cookies. Read our Privacy Policy to learn more.